fbpx

АКВАСОРС

Убедена съм, че попаднали тук, Вие вече сте готови да поемете по нов път на осъзнаване, здравословна грижа и любов към себе си!

       Всички знаем, че ние сме това, с което се храним и усвояваме. Храната, която консумираме е от съществена важност за нашия външен вид, енергия и настроение.

    За съжаление в наши дни човек много трудно може да си набави жизненоважните му хранителни вещества само чрез храната поради замърсената околна среда, изтощените почви, недостатъците на преработената храна, стреса и други фактори

   Добрата новина, е че винаги има начини, с който да си помогнем!

   Доказали качеството си, суперхраните и хранителните добавки на АкваСорс могат значително да подобрят имунитета и да балансират здравето ни, улеснявайки ни при получаването на хранителните вещества, от които се нуждаем.

Аквасорс (AquaSource Algae Group) е английска компания, създадена през 1994 г. от двама хомеопати – Дейвид Хауел и Робърт Дейвисън. Вече повече от 20 години тя е позната и в България. Дарявайки повече здраве и доходи, АкваСорс се е доказала като добър приятел на много семейства и надежден бизнес-партньор за много хора. Ако искате да научите повече, посетете Допълнителни доходи с АкваСорс

Компанията е сертифицирана за добри производствени практики от Асоциацията на производителите на здравословни храни (Health Food Manufacturers’ Association), като всички здравни твърдения върху продуктите са одобрени от Европейския орган по безопасност на храните (EFSA). АкваСорс е радетел и част от Асоциацията за директни продажби в България.

*Този сайт няма за цел да замести официалния сайт на AquaSource Algae Group.

    Cart