fbpx

БЕЗПЛАТНА ДЕТОКС Програма

! БЕЗПЛАТНА ДЕТОКС ПРОГРАМА !

" Заедно да се освободим от излишните килограми, а с тях и от негативните емоции за 14 дни "

Можете да отслабнете здравословно с 5 килограма за един месец без да гладувате!

След дълги години изпробване на различни диети и търсене на истината за пълноценното хранене мога да кажа, че не диета, а детоксикацията на организма е най-правилния подход към загубата на тегло и най-здравословния начин да постигнем стройно, здраво и красиво тяло. Защото, когато се освободим от вредните токсини и химикали, тялото ни ще започне да работи заедно с нас и ще постигнем поставените си цели!

Затова и реших БЕЗПЛАТНО да споделя с вас изпитана и ефикасна, балансирана и приятна за изпълнение 14-дневна детоксикираща програма, допълнена с бързи и ефективни психологически техники за всеки ден.

Правя този курс КАТО ПОДАРЪК  за тези от вас, които търсят здравословни начини да влязат във форма в началото на лятото. Ще бъде нужно само да си вземете от мен една клетъчна храна, която ще приемате в рамките на един месец. Цената е 45.50 лв, а със своя широк спектър хранителни елементи, включително витамини, минерали, антиоксиданти, протеин, аминокиселини, мастни киселини, освен че ще спомогне за първоначалния етап на детоксикацията на организма, но и ще включи самооздравителния механизъм на тялото, т.е. ще повлияе благотворно върху работата на нервната, хормоналната и имунната система или т.н. ПНЕИ, а оттам върху жизнената енергия, ума, чувствата и духа.

Така само за 1,52 лв. на ден ще се освободите освен от токсините в тялото, но и от токсичните мисли и емоции, които сте задържали във времето, за да може вашето тяло, ум и дух да функционират в синхрон и да изпълнете живота си със здраве, любов, щастие и удовлетвореност във всяка една област.

Готови ли сте за желаната положителна трансформация?

Само първите десет от вас ще могат да се включат в безплатната програма, защото курсът е много интензивен и ще работим много!

ЗАЩО ДЕТОКС?

Детоксът е техника за пречистване на организма чрез хранене. Използва се от векове от доктори, лечители и философи. В днешно време се превръща във все по-липсващо звено в живота ни, а в днешния свят, изкушаващ ни с всякакви лакомства и фастфууд алтернативи, имаме все по-голяма нужда от него.  Можем да гледаме на детокса не като на предизвикателство, а като на почивка от нездравословните храни, така както си почиваме след дълъг работен ден, за да отпуснем съзнанието си и да се заредим с енергия.

Благоприятното действие на детокса  може да има превантивно влияние над състояния като настинки, склероза, наднормено тегло, астма, запек, диария, диабет, алергии, епилепсия, главоболие, проблеми със съня, психични заболявания, кожни проблеми и много други.

Режимът цели да  върне Вашия организъм в състояние на баланс, което е първоначалното и най-естественото му състояние,  и да ни помогне да се чувстваме свежи, здрави и изпълнени с енергия.

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ ДЕТОКСЪТ?

✭ Програмата е подходяща и за работещи хора, които търсят бърза и ефикасна детоксикация на тялото си, съчетана с  кратки, ежедневни духовни практики за балансиране на емоционалното тяло, които могат да се изпълняват в удобно време;

✭ Програмата е насочена към хората, които са ориентирани  към здравословен начин на живот, за да подобрят общото си здравословно състояние;

✭ Подходяща е за хора с хронична умора, довела до нарушаване на съня, трудна концентрация, главоболие, необяснима физическа отпадналост, депресивни състояния, чести простудни заболявания;

✭ За случаи с неправилно хранене, довело до смущения в стомашно чревния тракт – лош дъх, запек, хранителни алергии, смущения в мастната и въглехидратна обмяна – завишени мазнини и кръвна захар и др;

✭ За хора, които са под постоянен стрес и напрежение от работата или ежедневния начин на живот;

✭ Хора зависими от тютюн или алкохол;

✭ Хора, които са били на медикаменти в продължение на дълъг период от време;

✭ Хора, които страдат от заболявания като запек, затлъстяване;

✭ За всеки, който чувства необходимостта да пречисти тялото си.

ЗА КОГО НЕ Е ПОДХОДЯЩ ДЕТОКСЪТ?

Бременните и кърмещите майки не трябва да правят детокс, защото по време на детокс целта е токсините да бъдат изхвърлени и организмът ги изхвърля чрез всичко, което излиза от Вас – урина, пот и т.н. При кърмещите проблемът е, че това, което излиза може чрез кърмата да отиде в бебето. Всички със заболяване или претоварен черен дроб трябва да се въздържат от детокс, защото той ще натовари допълнително органа.

Не бива да се правят драстични промени в храненето за пречистване на организма при хора с диагностициран рак в последни фази, аритмия на сърцето, ниско кръвно налягане, анорексия, булимия, слабо сърце, психично заболяване, гастрит и язва, както и по време на много студено време, бременност и кърмене, преди и след операция.

КАК ЩЕ ГО ПОСТИГНЕМ?

Предлагам Ви  ефикасна, разнообразна  и пестелива откъм време детоксикираща 14-дневна програма, която е базирана на натуралния подход към храненето, което означава връщане към корените и природата.  Включила съм сурови, пресни и натурални продукти с цел облекчаване работата на храносмилателния тракт. По този начин организмът плавно ще се върне в състояние на баланс и Вие ще се чувствате леки, свежи и жизнени. Програмата е комбинирана с високоефективни енергийни практики за хармонизиране на ума, духа и тялото. Всеки ден по време на програмата ще получавате кратки напътствия как да изчистите и балансирате всеки енергиен център от Вашето тяло. Всички знаем, че храната е важна, но за да се постигне максимален и дълготраен ефект е повече от необходимо да открием своята вътрешна хармония.

Програмата  ще Ви помогне не само да постигнете и задържите трайно резултатите, за които мечтаете, но и да откриете вътрешното спокойствие и емоционалния баланс.

Ще се уверите, че това е много лесно, дори и забавно, а аз, ще се радвам да бъда част от Вашата промяна и да извървим този път заедно.

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ?

След като се запишете за 14-дневната ми детокс програма, Вие ще получите:

  • Въпросник с подробни въпроси за Вашия начин на живот и хранителни навици, на базата на който ще получите и индивидуални препоръки в посока подобряване на здравословното Ви състояние.
  • Високоефективна и изпитана техника, с която да настроите подсъзнанието си към най- правилните за Вас мисли и действия, за да постигнете желаните резултати.
  • Достъп до група във Фейсбук, в която ще получавате кратки духовни практики за всеки ден и  ще обсъждаме как протича детокса при всеки един от Вас, ще обменяме отзиви и ще отговарям на Вашите въпроси.

КАКВИ ЩЕ СА ПОЛЗИТЕ ЗА ВАС?

1) Освобождаване от натрупаните в черния дроб вредни вещества

Черният дроб е жизненоважен орган, част от храносмилателната система. Ролята му в метаболитните процеси е незаменима и от изключителна важност. Въпреки че той синтезира и складира определени вещества, най-популярна е детоксикиращата му функция. Ако количеството на натрупаните токсини обаче надхвърля неговите възможности, със сигурност ще последва бързо и сериозно влошаване на здравословното ни състояние. Затова е важно периодично да му оказваме помощ в освобождаването от натрупаните в него вредни вещества. Правилната детоксикация на организма може да ни спести и образуването на камъни в жлъчката – едно заболяване с оперативен изход.

2) Отслабване

Това се случва съвсем естествено, защото по време на детоксикиращата програма ще чистите токсини като изхвърляме и стари наслоявания от дебелото черво, затова е възможно и по-често ходене по голяма нужда. А по-честото ходене по-малка нужда ще се дължи на чистенето на токсини , складирани като мазнини, които ще бъдат преобразувани до водни молекули, които организмът ще изхвърли.

3) Подобряване на един от най- важните процеси Храносмилането

За здравословното и балансирано хранене се говори все по-често и все повече хора започват да му обръщат внимание, осъзнавайки важността му. Храносмилателният процес е форма на катаболизъм, при която се разграждат хранителните макромолекули на по-малки молекули, посредством различни храносмилателни сокове. Чрез тези сокове хранителните вещества се разграждат до основни, разтворими във вода елементи, които оттам се усвояват от организма. Натрупаните в организма токсини затрудняват правилното храносмилане.

4) Укрепване на имунната ни система и правилното и функциониране

Връзката между добрия ни имунитет и детокса е съвсем явна – ако искаме нашият да бъде силен, не трябва да допускаме организмът ни да се затлачи с токсини.

5) Изчистване от излишните течности от тялото

Един от най-често срещаните проблеми, особено при женската част от населението, е задържането на течности в тялото. На всяка от нас е познато чувството на подутост, подпухналост на тялото. Детоксикиращите програми подпомагат изхвърлянето на задържаната вода от тялото, което води до усещане за лекота и по-добър външен вид.

6) Изчистване на кожата

Кожата е най-големия орган в тялото. Макар и да служи като защитна стена на организма срещу токсините, идващи от външната среда, тяхното натрупване вътре в тялото се отразява видимо на нея. Една от основните причини за появата на несъвършенства по кожата, нездравословен вид и неравномерен тен е натрупването на токсини в храносмилателната система, неправилната функция на черния дроб. Ето защо, подпомагайки детоксикацията на организма, ние се грижим за здравия и млад вид на кожата си.

7) Подобряване на жизнения тонус, цялостното освежаване на външния вид

Явен симптом за натрупването на токсини в тялото е липсата на енергия. Липсата на тонус се проявява освен като неприятно чувство на отпадналост, и под формата на сенки под очите, тъмни кръгове, кожни раздразнения. Отстраняването на токсините ни помага от една страна да усетим физическите позитиви като прилив на енергия, а от друга – да изглеждаме по-свежи и привлекателни за хората около нас.

Обикновено свързваме процеса на детоксикация на организма с тежки диети и много ограничения. Но и тук природата се е погрижила да ни осигури необходимата помощ.

8)  Подпомагане на когнитивните ни функции

Свободните радикали и токсини, които се натрупват организма засягат не само отделни органи, но мозъчните функции, което често води до появата на хронична умора, безсъние, липса на концентрация, чувство на безпокойство, нервност, дори депресия. След приключване на режима на детоксикация с билки тези състояния лека – полека изчезват и ума на човек започва да работи много по-добре.

9) Освобождаване от хранителни зависимости

Токсините често са добавени под формата на сиропи с висока фруктоза, хидрогенирани масла, опасни хранителни бои, подправки с неизвестни съставки, консерванти и други съставки, от които не само, че телата ни нямат нужда, но могат да увредят жизненоважни органи и системи и да породят хранителни зависимости към тях. Замяната на фалшива храна с истинска по време на детоксикиращата програма, ще предпази тялото от токсично претоварване и съпътстващите вреди, което в дългосрочен план ще ви накара да се чувствате по-жизнени и ще сте по-здрави.

Моята детоксикираща програма е практичен, логичен и ефективен метод за освобождаване от вредните токсини и химикали, за да започне тялото Ви да работи заедно с Вас за постигане на желаните цели. Това се случва, защото режимите ми са базирани на натуралния (човешки) подход към храненето, което означава връщане към корените и природата, в която всичко е балансирано и съвършено.

С удоволствие ще Ви подкрепя, ако сте готови да вземете съдбата си в свои ръце  и да дадете нужната и подходяща почивка на организма си, за да се освободи от токсините и да се върне в състояние на баланс, за да сте  здрави, изпълнени с енергия и положителни мисли, които ще Ви отвеждат до най-правилните действия за постигане на целите си във всяка област от Вашия живот.

Искам да Ви обърна внимание, да не бъркате детоксикиращата програма с ежедневно здравословно и балансирано хранене! Въпреки, че имат допирни точки, на никого не бих препоръчала да живее на постоянен прочистващ режим!

 С уважение,

 

М. Любенова

14-дневната Детокс програма ще се проведе от 02.07.2019г. до 15.07.2019г.

Краен срок за записване: 30.06.2019г.

    Cart