fbpx

Бизнес възможност

Щом сте попаднали на тази страница,това означава, че сте човек, който търси възможност  да изкарва допълнителен доход или да изгражда свой много доходоносен  онлайн  международен  бизнес от вкъщи!       

Много се радвам, че съм привлякла такъв човек, защото искам да Ви поздравя и  уверя, че и двата варианта са абсолютно възможни. И аз съм доказателството за това.

 Само една година, след като реших, че ще работя , животът ми се преобрази. Не ми се наложи да се върна на работа след майчинството и имам уникалната възможност с лекота и удоволствие да работя от вкъщи и да съм спокойна, че мога да съм на разположение и на детето си, непритисната от работодател и финансова зависима от наемна работа.

Според мен всеки човек, който се е уверил в многобройните ползи на продуктите и обича да споделя своите знания и опит има абсолютно реалните шансове да изгради свой много успешен  онлайн бизнес. Разбира се, за да се случи това са нужни и други качества като постоянство, решителност, целеустременост, страст и други, които се изграждат и в процеса на работа.

Добрата новина е, че като психолог, специалист при хранителни нарушения, тета-терапевт, К-power инструктор и още много други интереси в областта на холистичната терапия, имам събрани вече много психологически инструменти, с които аз съм преодоляла бариерите и негативните убеждения за себе си, които преди ми пречеха да приема Изобилието във всичките му форми (материални и нематериални) и сега ежедневно помагам и на всеки, който ми се е доверил и има желание да стане Творец на живота си.

Няма никакви ограничения в сумата, която може да си заработите месечно с удоволствие и лекота 😊. Може да са 20 лв. , може да са 200 лв., а защо не и 20 000 лв…. Всичко зависи единствено и само от Вас, до къде сте решили, че искате да стигнете.

 Много голяма привилегия е, че можете  предлагате продуктите и да изграждате екипа си в цяла Европа по най-удобния начин ОНЛАЙН и не само , разбира се 😊.

Продуктите на АкваСорс са органични, съдържат водорасли. Фирмата предлага 50 висококачествени продукта. 

Имате уникалната  възможност да ги предлагате в цяла Европа. Нямате ограничение да го правите само на територията на Вашата държава. За да можете да го реализирате е нужно само да се регистрирате 

ЗАЩО ДИСТРИБУТОР НА АКВАСОРС?

1. Предлагате продукти с високо качество.

Компанията АкваСорс е вече 25 години на българския пазари се развива в годините със все по-големи темпове и успех.

2. Може да печелите по няколко начина:

   – От разликата между клиентската  и дистрибуторската цена;

    – Комисионна на база обема поръчки, които правите през личния си номер;

   – Комисионна от хората в екипа Ви.

Като по този начин може първоначално да започнете да си докарвате допълнителни доходи, а в последствие това да стане и основния Ви доход

3. Здраве, финансова свобода и личностно израстване.

Основно доходите ни могат да бъдат разделени на заработени и пасивни – заработен и пасивен.
При заработените доходи, парите, които получаваме идват от наемен труд, т.е. ежедневно влагаме усилията и времето си при някой работодател срещу  определена сума пари. Напуснем ли работа – заплата не получаваме.

Пасивен доход е, когато получаваме пари, дори когато поради някаква причина не работим. Така сме се подсигурили  с актив, който ни носи доходи без да влагаме големи усилия, защото сме мислили по-рано, когато сме се възползвали от благоприятната възможност максимално. И сме вложили нашите усилия, знания, умения и време за нас самите, а не за реализирането на целите на някой друг.

С възможността, която ви споделям, може да изградите международен онлайн  бизнес, който дa ви носи пасивен доход  много години наред. Нямате таван на доходите, нямате шеф и продуктите са много обичани от хората, защото са доказали многобройните си ползи вече 25 години и стават все по-търсени.

Kак ще Ви помогна АЗ?

Непрекъснат контакт с мен:
По всяко време, може да ми пишете във фейсбук или да се чуем по телефона за по-бързо и удобно. Понеже на мен това ми е основната работа съм почти винаги на разположение на клиентите ми и  хората от моя екип относно въпросите, които ви вълнуват, свързани с продуктите или бизнеса.

Достъп до затворени групи и чатове, в които ежедневно обсъждаме различни казуси и обменяме опит.

Готови материали:
Ще Ви предоставя много полезни и напълно готови за използване материали, които може да предоставяте на хора, желаещи да получат по-подробна информация.

Как аз станах дистрибутор?

В периода на майчинството чувствах, че имам нужда да се подкрепя освен с балансирано хранене и  с клетъчни храни, понеже имах нужда от повече енергия, тонус и ми бяха споделили, че водораслите Афа ще ми помогнат по-бързо да регулирам и хормоналния си баланс. Реших да опитам с тях и още след първия месец останах повече от доволна. Така продължих да си ги приемам и постепенно в мен се породи и интереса към бизнес възможността - да си работя от вкъщи, моето хоби.

И така само след една година, когато реших сериозно да вложа енергията, потенциала и знанията, които имам , на мен не ми се наложи да се върна на работа след майчинството, защото в момента това е моя основен доход. И с огромно желание бих помогнала на всеки, който има интерес в областта на Профилактиката, финансовата свобода и личностното израстване да бъде Господар на живота си – сам да разполага с времето си, да работи от вкъщи, да може спокойно да е на разположение на децата си и да определи сам докъде иска да стигне, защото няма таван на печалбата.

Какво е нужно да направите?

Трябва да се регистрирате в АкваСорс, за да може да предлагате свободно свободно всички техни продукти. Сключва се договор между Вас и компанията. Получавате чантичка с документи и необходими за Вас материали.

Има такса, която е 70 лв. и е еднократна, нормално е. За да Ви спестя разходи по доставка, аз ще придвижа договора, към вас и към АкваСорс.

Всеки може да се регистрира!

Няма изискване на минимални продажби!

Няма изискване за минимална стойност на поръчката!

Единственото изискване е за 1 година да закупите поне 1 продукт, като ако не го направите регистрацията Ви се анулира. Това е всичко.

Как да се регистрирам онлайн?

Следвайте стъпките:

 1. Натиснете следния линк: https://marialyubenova.myaquasource.net/opportunity
 2. Изберете държава, в която живеете.
 3. В зеленото поле „Бизнес възможност“ (Business Opportunity), натиснете бутона „ПРИСЪЕДИНИ СЕ СЕГА“ (JOIN NOW).
 4. На следващата стъпка, ако желаете може да добавите към регистрацията 1 бр. Програма Лесно Начало на преференциална цена. За да закупите продукта, натиснете бутона „+ДОБАВИ“ (+ADD).
 5. Натиснете бутона ПРОДЪЛЖИ (CONTINUE) и попълнете формуляра, който Ви излиза.
 6. След попълване на нужните полета, за да направите регистрацията и да  платите, натиснете бутона най-долу „ЗАВЪРШЕНА РЕГИСТРАЦИЯ“ (COMPLETE ENROLLMENT).
 7. След като направите плащането, ще получите Вашият личен дистрибуторски номер по имейл, с който ще си закупувате продуктите на АкваСорс на дистрибуторски цени по целия свят. Освен това, ще получите по куриер (за чужбина по пощата) Дистрибуторския договор в хартиен вариант и начален комплект печатни материали (и Програма Лесно Начало, ако сте поръчали такава). Едното копие на хартиения договор трябва да го подпишете и да го върнете (изпратите) на АкваСорс до 14 дни от получаването. 

Чрез тази онлайн регистрация ще получите безплатно Ваш личен онлайн магазин завинаги и Ваш собствен онлайн (подсайт) за първите 12 месеца.

Начини на плащане на таксата регистрация (70,00 лв. или 49,50 евро или 45,00 британски лири, считано от 01.11.2019 г.):

 • с банкова карта (дебитна или кредитна карта), връзката е кодирана и плащането е защитено.
 • по интернет чрез Epay, връзката е кодирана и плащането е защитено.
 • на касите на EasyPay– изберете Epay. Следва да внесете сумата по КИН на АкваСорс: 7622194614
 • чрез банков превод– след избиране на тази опция, ще Ви се покаже линк за сваляне на банковите сметки на АкваСорс в съответната държава (или регион). Банковият превод може да направите от Вашата банкова сметка или на каса в съответната банка по сметката на АкваСорс. Вноските на каса в ОББ и Пощенска банка е без такса.
Ако имате нужда от помощ, не се притеснявайте да се свържете с мен на посочения телефонен номер или използвайки контактната форма.
На разположение съм, за да помогна. 🙂 
Обадете се по телефона, за да направим регистрацията заедно: 0896723138

  Телефон за връзка

  +359 89 672 3138

   Cart