fbpx

За Мария

Живея във Варна, но съм родена в Добрич в семейство, в което още от малка баща ми казваше, че човек е това, което яде, и за да бъде щастлив, трябва да се чувства свободен.

Но въпреки хубавия пример, който ми даваше, до преди осем години начинът ми на мислене и хранене не беше здравословен и последиците бяха:

  • Наднормено тегло
  • Постоянно чувство на умора още от ставането сутрин от леглото
  • Проблемна кожа, особено зачервени пъпки в областта под брадичката заради гинекологичните проблеми, които имах
  • Стомахът ми беше постоянно подут и усещах тежест в него
  • Неконтролируем глад за сладки неща и тестени изделия
  • Честа смяна в настроенията и изпадане в депресивни състояния особено след йо-йо ефекта на поредната диета, на която се бях подложила
  • Поддържане на нездравословни взаимоотношения

Огромното ми желание за промяна в положителна посока във всяка една сфера от живота ми ме накара да търся различни пътеки към себе си и вътрешния си мир.

Една от тях ме отведе към Рейки енергията, за да засиля връзката си с Източника на Универсалната жизнена енергия.

Друга пътека ме отведе към Кристалолечението като природен метод  за енергийно хармонизиране.

Преминах обучение по клинична натуропатия и нутрициология при Десислава Ангелова(натуропат с многогодишен опит в сферата на холистичната медицина и преподавател в института по нутрициология в Лондон). В тази сфера продължавам да се обучавам и развивам ежедневно чрез съвместната ни работа с лекар с над двадесет години стаж в тази сфера.

Непрестанните ми търсения на ефективни методи и техники за физически, психически и духовен баланс ме отведоха и до Тета- метода. И още, след като се сертифицирах в Тheta Healing, знаех, че освен на себе си, ще помагам и на други хора, които са готови да направят желаната от тях промяна в живота си и да сбъднат мечтите си.

А нумерологията-тази прекрасна наука за вибрациите на числата, се появи най-неочаквано в живота ми по време на майчинството. Но ме привлече много силно, защото съчетава в себе си любовта ми към цифрите, която нося в себе си от работата ми като счетоводител 6 години, и любовта ми към литературата, с която съм кандидатствала в Езикова гимназия и ВИНС.

Следвайки своята интуиция, така неочаквано попаднах и преминах обучение по метода ,,Матрица на успеха‘‘, който допълни и обогати много моите представи и знания, които имах от Нумерологията.

От цялото си сърце благодаря на всички, които бяха до мен в тези мои начинания и търсения, за да съм днес щастлива, приемаща тялото си, обичана и обичаща съпруга и майка, и много заредена и удовлетворена от това, че успешно реализирам призванието си – чрез различни холистични подходи в зависимост от индивидуалните предпочитания на личността да помогна на човека да опознае по-добре себе си, да осъзнае ограничаващите го модели, да ги приеме и да се освободи от тях, за да разгърне пълния си потенциал, за да изживее живота на мечтите си, привличайки с лекота всичко, което иска.

Последвайте страниците ми:

Английски страници:

    Cart