fbpx

Балансирани чакри: Бъди творец на живота си – Част 2

🌹Балансирани чакри за хармоничен живот🌹 е програма от седем поредни обучения, насочени към балансиране на основните ни енергийни центрове, като ще обръщаме специално внимание на всеки един от тях.

💥ЧАСТ 2💥
БЪДИ ТВОРЕЦ НА ЖИВОТА СИ:
Сакрална чакра (Свадхищана) и подарък от нумерологичния анализ Матрица на Успеха

🧡 Втора чакра е енергийният център, който управлява всеки аспект на творчеството, желанията ни, сексуалната енергия, включително създаването на живот на Земята. Чрез нея се свързваме с вътрешния си извор на вдъхновение и можем да усетим красотата около нас. Свадхищана управлява центровете на удоволствие в тялото и способността ни да получаваме удоволствие от всички сфери на живота.

🎀 Всеки участник ще получи 🎁ПОДАРЪК🎁 – изготвяне и тълкуване на частта от ЛИЧНАТА МАТРИЦА НА УСПЕХА, даваща насоки за качествата, които е добре да доразвием, за да привличаме най-подходящите за нас хора – интимен партньор, бизнес партньори, приятели. За целта е необходимо при записването да кажете рождената си дата, месец и година.

ПОЛЗИТЕ✨ от практиката са многобройни:
⬇️⬇️⬇️
🌺 Ще се научим как да сме емоционално по-уравновесени и приемащи себе си и своята автентична женска същност.
🌺 Ще се почувстваме по-спокойни и ще разберем как да запазим това състояние в ежедневието.
🌺 Чрез метод от кристалолечението ще работим в посока приемане и доразвиване на нашата сексуалност и женственост и внедряване на новите по-високи вибрации във втори енергиен център.
🌺 Чрез анализ по нумерологичния метод „Матрица на успеха” ще разберем кои са уникалните качества и потенциали, които е добре да развием, за да увеличим шансовете си да срещнем подходящите за нас партньори в личен, професионален и приятелски план.

❗️ КАК ЩЕ НИ ПОМОГНЕ ПРАКТИКАТА:
💫 Ще работим върху хармонизиране на седемте основни енергийни центъра, което е условието за случване на всичко, което желаем в живота.
💫 Ще се почувстваме физически, емоционално и душевно по-стабилни.

❗️ КАК ЩЕ ГО ПОСТИГНЕМ:
👉 Чрез практически методи и визуализации от Тета лечението ще въздействаме върху развиване на вътрешната ни сила, творческите способности и добрите взаимоотношения с останалите.
👉 Използвайки чистата енергия на кристалите, ще се научим как ежедневно да засилваме засилим нашата творческа енергия, чувствителност, сексуалност, всеотдайност, хармония.

❗️ ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩА ПРАКТИКАТА:
✔️ За всяка жена, която в емоционален план изпитва чувство на вина, ревност, неувереност, желание за манипулиране, отчуждение, завист, егоизъм, неудовлетвореност, разочарование от себе си или има емоционални и енергийни блокажи в долната част на тялото.
✔️ За всяка жена, която е осъзнала, че работейки върху своята женственост, ще постига по-бързо и с лекота целите си.
✔️ За всяка жена, която има хормонален дисбаланс, наднормено тегло, липса на сексуално желание.
✔️ За всяка жена, която иска да привлече най-подходящия за себе си партньор или да подобри отношенията си с настоящия.

КАКВО Е ЧАКРА
Чакра е санскритска дума, която означава „колело” и се използва за обозначаване на различните енергийни центрове в тялото, свързани с определени аспекти на тялото, ума и душата. В традиционните учения има седем основни чакри по вертикалната линия на гръбначния стълб, които започват от основата му, нагоре по продължението му, до темето. Те са в постоянно движение и са своеобразен измервател на пътуването ни към самите себе си. Когато преминаваме през предизвикателствата на живота, чакрата, която отговаря за съответната област, може да бъде поставена под напрежение. С помощта на ежедневна практика и чрез осъзнаване на тези центрове можем да ги пречистим, балансираме и заредим. Въпреки че работата с чакрите е много фина, тя може да окаже значително влияние върху живота ни, тъй като външният свят е огледало или израз на вътрешните ни преживявания.

🎯 След обучението ще се почувствате по-спокойни, уравновесени и вдъхновени, но бих искала да уточня, че за да задържите и стабилизирате това ново състояние и да можете да се връщате към него винаги, когато имате нужда, е необходимо да продължите да работите самостоятелно върху себе си и след тренинга.

🦋 ДАТА: 22 август 2019 г.
🦋 ЧАС: 19:00 ч.

🏡 МЯСТО: пред вашия компютър

⭐️ 25 лв. - за един участник

⭐️ 20 лв. – на човек при едновременно записване на двама или повече участници

    Cart