fbpx

Балансирани чакри: Приеми изобилието – Част 1

🌹Балансирани чакри за хармоничен живот🌹 е програма от седем поредни практики, насочени към балансиране на основните ни енергийни центрове, като ще обръщаме специално внимание на всеки един от тях.

🌳ЧАСТ 1🌳
ПРИЕМИ ИЗОБИЛИЕТО:
Коренна чакра (Муладхара) и 🎁ПОДАРЪК🎁 от нумерологичния анализ Матрица на Успеха

❤️ Първа чакра е енергийният център, изразяващ връзката ни със Земята и чувството ни за заземеност в живота. Ако си представим коренната чакра в природата, това е почвата, в която са засадени семена. Тя отговаря за способността ни да оцеляваме и да оставаме заземени и здраво стъпили на краката си в живота.

🎀 Тъй като първата част от програмата е свързана с хармонизиране на Коренната чакра, която отговоря за удовлетвореността от професионалната ни реализация, всички участници ще получат като 🎁ПОДАРЪК🎁 изготвяне на ЛИЧНА МАТРИЦА НА УСПЕХА и тълкуване на енергията, която стои на Входа на тяхното финансово изобилие . По този начин ще разберете кои са потенциалите, които е необходимо да разгърнете, за да отворите потока на изобилието в живота си.

Чакра е санскритска дума, която означава „колело” и се използва за обозначаване на различните енергийни центрове в тялото, свързани с определени аспекти на тялото, ума и душата. В традиционните учения има седем основни чакри по вертикалната линия на гръбначния стълб, които започват от основата му, нагоре по продължението му, до темето. Те са в постоянно движение и са своеобразен измервател на пътуването ни към самите себе си. Когато преминаваме през предизвикателствата на живота, чакрата, която отговаря за съответната област, може да бъде поставена под напрежение. С помощта на ежедневна практика и чрез осъзнаване на тези центрове можем да ги пречистим, балансираме и заредим. Въпреки че работата с чакрите е много фина, тя може да окаже значително влияние върху живота ни, тъй като външният свят е огледало или израз на вътрешните ни преживявания.

❗️ ЖЕЛАЕТЕ ЛИ ДА:
☀️ повишите своето финансово състояние
☀️ се чувствате удовлетворени от своята професионална реализация (да реализирате успешно своето призвание, да намерите подходящата работа или да получите повишение в службата)
☀️ живеете с чувство на сигурност в бъдещето
☀️ сте уверени и оптимистични, за да привличате по един вълшебен начин хората и ситуациите, които ще ви помагат да реализирате целите си
☀️ засилите способността си да релаксирате, за да сте здрави, жизнени, енергични и в много добра умствена кондиция и гъвкавост
☀️ се освободите от стари нездравословни модели.

❗️ КАКВИ ЩЕ СА ПОЛЗИТЕ ЗА ВАС СЛЕД ОБУЧЕНИЕТО:
💫 Ще се освободите от собствените си вътрешни енергийни бариери, които се проявяват като прекалено безпокойство за финансовото състояние, пристрастеност към сигурността, страх от живота, песимизъм, вглъбеност.
💫 Ще повишите вибрациите на енергийните центрове, трансформирайки нездравословните си мисловни модели в здравословни.
💫 Ще засилите връзката си със Земята и чувството си на заземеност в живота.
💫 Ще се свържете със способността си за оцеляване и с усещането да оставате заземени и изправени на краката си в живота.
💫 Ще освободите  застоялата негативна енергия в Първа чакра, която е основата, върху която ще градим всички останали практики, които ще подкрепят израстването ни.
💫 Ще работим върху балансирането на седемте основни енергийни центъра, което е условието за случването на всичко, което желаем в живота.
💫 Ще се почувстваме физически, емоционално и душевно по-стабилни.

❗️ КАК ЩЕ ГО ПОСТИГНЕМ:
👉 Чрез практически упражнения, които са добър старт за изчистване на старите убеждения и страхове и създаване на пространство за нови, по-добри възможности и резултати.
👉 Чрез ритуали и практически напътствия ще увеличим финансовата енергия в живота си.

❗️ ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩА ПРАКТИКАТА:
✔️ За всеки, който изпитва страх от бъдещето, нестабилност и чувство за непринадлежност.
✔️ За хора с наднормено тегло или тегло под нормата.
✔️ За всеки, който се чувства финансово неудовлетворен и търси начини да открие нови възможности, за да увеличи доходите си.
✔️ За хора, които изпитват липса на енергия, умора, изтощеност.

🦋 ДАТА: 02 юли 2019 г.
🦋 ЧАС: 19:00 ч.

🏡 МЯСТО: пред вашия компютър

⭐️ 25 лв. - за един участник

⭐️ 20 лв. – на човек при едновременно записване на двама или повече участници

    Cart