fbpx

Моята мисия

Здравейте, приятели!

Моето името име е Мария Любенова и съм много щастлива, че щом съм Ви привлякла на моя сайт, значи сте човек, който има вярна интуиция за себе си и света, и вътрешно вярва, че здравето, удовлетвореността и реализацията в личен и професионален план са постижими чрез освобождаване на болката, страха и несигурността.

Живея във Варна, чувствам се балансирана, щастлива, обичана и обичаща съпруга и майка, и много заредена и удовлетворена от това, че успешно реализирам призванието си – чрез различни психологически техники и холистични подходи , в зависимост от индивидуалните предпочитания на личността да помогна на човека да опознае по-добре себе си, да осъзнае ограничаващите го модели, да ги приеме и да се освободи от тях, за да разгърне пълния си потенциал, и да постига целите си по най-здравословния и приятен за него начин. Паралелно с това успешно развивам и мой онлайн международен бизнес, партнирайки си с АкваСорс.  За мен е чест и  удоволствие да помагам на хората както да поддържат своето здраве, така и да увеличават своите доходи.

Въпреки, че първото ми образование е икономическо и съм работила като счетоводител 7 години, винаги  съм имала силно влечение към психологията, холистичните методи и принципите на човешкото хранене. Тези мои търсения бяха провокирани както от житейските предизвикателства, които имах относно професионалната и личната ми реализация, така и от  здравословните ми проблеми (хормонален дисбаланс, наднормени килограми), и съпътсващите ги неприятни физически и емоционални последици от тях.

Винаги обаче вътрешно съм чувствала и вярвала, че човек е едно взаимосвързано цяло от тяло, душевност и дух, които непрекъснато се преплитат в своя взаимен живот и именно в поддържането на баланса помежду им се крие и тайната на щастливия, удовлетворен и изобилен живот, за който сме родени. Това мое разбиране ме е подтиквало към търсене и преминаване на различни обучения за личностно развитие и персонална ефективност. Това е и причината към момента да съм сертифициран К-power инструктор,  сертифициран ThetaHealing практикуващ, кристалотерапевт, рейкитерапевт, консултант по нумерологичния метод „Матрица на успеха“.

Преминала съм и поредица от сертификационни обучения към Първата българска организация за хранителни нарушения – асоциация „Уникал“ за Практично консултиране при Преяждащо/ Емоционално Хранене, Консултиране с Подхода Интуитивно Хранене, Консултиране в мотивация, хранене, тяло и други важни ХН практики, Сертифициран специалист при проблеми с хранене, преяждане и тяло.

Желанието ми да завърша и втората си магистратура „Психологическо консултиране‘‘ е отново породено от този мой неспирен интерес за развитие. След като написах и дипломната си работа на тема „Личностни особености на хора с хиперфагия (неконтролируемо, системно преяждане) и мотивация за промяна“ реших , че ще продължа своето развитие в когнитивно-поведенческата школа.

Моята мисия е да споделя с Вас знанията и уменията, които придобих през изминалите години. Сигурна съм, на база личния и професионален опит, който имам, че методите, с които работя биха подобрили Вашето психологическо благосъстояние, за да разгърнете максимално личния си потенциал и да се радвате на благоденствие, баланс, щастие и изобилие на всички нива.

Самата аз преминах през множество изпитания, за да стигна до тук и знам колко е важно човек да има пълната подкрепа на някой,  който да му помогне да повиши своите вътрешни ресурси за справяне с предизвикателствата към постигане на мечтания живот.

Ако изпитвате затруднения в личен и професионален план, неуверена сте в своята женска сила и способност за  постигане на целите си, изберете си услуга от ТУК , запишете си час за консултация ТУК.

Очаквам Ви с отворено за подкрепа сърце, което освен знания има и опит във вълшебното положително трансформиране на живота !

С уважение,

Мария Любенова 

Последвайте страниците ми:

    Cart