fbpx

Същност

К-POWER ЕПИГЕНЕТИЧНИ ЛЕЧЕБНИ ЦИКЛИ

е метод, който е създаден от д-р Брус Дю и Джоан Дю в началото на 90-те години на ХХ век. Той е част от науката за балансиране на енергията – Кинезиология. Базовата същност на метода се състои в третирането на различни енергийни точки, които се намират в областта на главата и тялото и които са свързани с различни емоционални блокажи. Методът работи общо с 20 техники за баланс.

Epigenetic Healing Cycles Ви помага да се справите с натрупания умствен, емоционален и психически стрес, да се освободите от потиснати емоции и напрежение, да сте по-устойчиви, да се енергизирате, когато сте емоционално изтощени, да се самоуспокоявате и отпускате, когато се чувствате свръхактивни, да се справяте с мускулното напрежение, да се справяте с отрицателните емоции, да хармонизирате енергията в тялото си и да се справяте с дисбаланси от всякакво ниво.

 !!! Инструкторите на K-Power® НЕ работят с болестни състояния, заболявания, или каквито и да е наименувани болести. Интересът им е към високо ниво на благоденствие и жизненост, как то да бъде придобито, поддържано и подобрявано, посредством повече осъзнатост за специалните нужни на тяхното същество. Те балансират енергиите, за да максимизират потенциала на тялото.

    Cart