fbpx

Кристална карта на желанията за 2023 г. – онлайн

Искате ли да започнете Новата 2023 година по нов начин, с нов положителен заряд и с нови, ясни желания и цели, които да реализирате през предстоящата година?

Ако отговорът ви е ”Да”, то тогава нека заедно се подготвим за вълшебна трансформация като сътворим своята Кристална карта на желанията, с която смело ще заявим, че сме готови и отворени за чудесата, които заслужаваме.

КАК ЩЕ ПОСТИГНЕМ МАГИЧНОТО ТРАНСФОРМИРАНЕ НА НАШИТЕ МЕЧТИ В РЕАЛНОСТ?

Чрез интересна и ефективна практика – изготвяне на карта на желанията, създадена на базата на Фън Шуй и допълнена с методи от кристалотерапията и Тета лечението. Личният ми опит показва, че прилагайки тази комбинация, успехът е изпитан и гарантиран. Изготвяйки своята карта на желанията, навлизаме в Новата година с ясно намерение и вътрешна увереност какво искаме да материализираме през този период. Когато гледаме картата, визуализираме и изпитваме чувство на щастие от превръщането на най-смелите ни мечти в реалност, ние провокираме подсъзнанието си да приеме информацията и интуитивно усещаме какви действия да предприемем за реализирането на целите си.

За да се случи всичко това, първо чрез практика от Тета лечението ще се отпуснем и ще възстановим връзката със себе си, за да чуем вътрешния си глас и да разберем какво всъщност искаме самите ние, а не какви са желанията на другите и какво очакват те от нас. Ще направим разлика между собствените и чуждите желания. Това е много важно за правилното формулиране на истинските ни цели, които ще бъдат материализирани.

След като сме установили за какво копнее душата ни във всяка сфера от живота по един забавен, но в същото време отговорен начин, ще оформим и нашата карта с подходящите картинки, текст и символи в деветте ѝ сектора, които отговарят за определена сфера от живота.

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩА ПРАКТИКАТА?
За всеки, който усеща, че е готов за положителна промяна в живота си и изпитва силно желание да:
– постигне вътрешен мир и хармония, да изпитва спокойствие и вътрешна увереност, че всичко в живота се подрежда по най-подходящия за него/нея начин;
– изпитва чувството на семейно щастие и хармония;
– има здраво тяло и да се чувства добре в него;
– открие възможности за професионално развитие, които го/я удовлетворяват;
– привлича с лекота желаните материални придобивки;
– пътува до различни зареждащи дестинации по света;
– привлича и среща подходящите хора, които да го/я вдъхновяват и мотивират да промени живота си към по-добро;
– има нови, зареждащи преживявания с любимите хора;
– да работи върху личностното си развитие и интуиция си, за да успее да чуе вътрешния си глас, който знае най-прекия и правилен път, за да може да се случи всичко, изброено дотук. 🙂

КАКВИ ЩЕ СА ПОЛЗИТЕ ЗА ВАС:
– ще откриете кои са вашите собствени желания, които искате да проявите в живота си през 2023 година;
– ще научите кои са основните принципи за правилното формулиране на желанията и целите, за да могат те реално да се сбъднат и станат част от живота ви, а не просто да си останат бленувана мечта;
– ще разберете как да активирате картата си с помощта на най-чистата природна енергия – кристалите и по какъв начин да препрограмирате подсъзнанието си в желаната посока, така че да създадете новата си желана реалност.

НАИСТИНА ЛИ СЕ СБЪДВАТ МЕЧТИТЕ?

Категорично ДА.

Споделено от мен – Мария Любенова:
„От поне 10 години си правя карта на желанията, но успех като този през 2022, 2023 г. никога не съм имала.
Различното, което направих, е, че изготвих и поддържах класическата карта на мечтите по Фън Шуй с техники и методи от кристалотерапията и Тета лечението. Всичко, което заложих в различните сфери от живота ми, се сбъдна, с изключение на едно желание, за което самата аз в средата на годината установих, че нямам необходимия опит и готовност и дори не искам истински.
Затова вярвам, че всеки може да изживее мечтите си, стига да посее правилно семенцата на своите желания, за да сътвори по един вълшебен начин живота си, привличайки подходящите хора, събития и синхроничности.”

ღ Предстоят ни вълнуващи мигове, които заслужавате да си подарите, защото всяка жена е Богиня, а Богините, заслужават подаръци!

ღ Подготвила съм ви приятна изненада – всяка дама, която се запише за събитието ще получи като подарък изготвяне на личната МАТРИЦА НА УСПЕХА и тълкуване на частта от нея, която се отнася за потенциала , който трябва да доразвие в себе си, за да се справя по-лесно с предизвикателствата в живота си във всяка една сфера от него. . За целта е необходимо при записването да кажете рождената си дата и година.

ღ Поканата е към всички, но местата са ограничени!!!

Водеща: Мария Любенова

Продължителност: 90 мин.

Готови ли сте за промяната, с която да сбъднете своите цели, желания, мечти, да бъдете щастливи и горди от постиженията си?

За контакти и записване: 

Попълнете формата за записване или звъннете на телефон: 0896723138 – Мария Любенова

🦋 ДАТА: 9 януари 2023 г., понеделник
🦋 ЧАС: 19:00 ч.

🏡 МЯСТО: пред вашия компютър

Краен срок за записване: 06.01.2022г.

⭐️ 39.99 лв. - за един участник

⭐️ 29.99 лв. – на човек при едновременно записване на двама или повече участници

    Cart