fbpx

Тета лечение

Да прилагам холистичните методи и техники, които търсих с години в живота си, и да постигам реални положителни  резултати във всяка една сфера от живота си, за мен е истинска магия. Но най-щастлива и удовлетворена се чувствам когато виждам и получавам обратна връзка, че тези подходи работят и при всеки, който е готов да направи промяната със себе си, за да сбъдне своите желания, цели и мечти, да изпълни живота си със смисъл и  да разгърне пълния си потенциал.

Чувствате ли, че сте попаднали в омагьосания кръг на еднотипни негативни ситуации? Търсите начини да разберете причините затова, както и начини за разрешаването на проблемите си, за да постигнете видими положителни резултати във Вашите взаимоотношения, здраве, финанси и реализация?

Ако имате нужда от някой, който да Ви помага и да е до Вас в процеса на положителната трансформация с доказан метод и практика, то тогава сте на подходящото място, защото тази техника вече е открита и доказала своя ефект. Това е ThetaHealing -Тета лечение.

Аз вярвам, че всеки може да изживее животът на мечтите си, стига да се свърже със своята истинска същност, да го повярва с цялата си душа  и да усети това чувство във всяка клетка от своето тяло.

Аз го направих, Вие също можете!

Какво е Тета лечение/Theta healing ?

Чрез Тета-метода ние имаме възможност да погледнем навътре в себе си, за да разберем кои са нашите неосъзнати негативни програми и убеждения, които предизвикват случването на неприятните и често повтарящи се еднотипни събития или нездравословни партньорски взаимоотношения.

Това е бърз и ефективен метод за изцеление на тялото, душата и ума, базиран на изследвания в областта на мозъчните вълни, клетъчната биология, духовните практики и енергията на Създателя.

Името идва от мозъчната вълна Тета, която е състояние на сън, дълбока медитация. Тя е входът към подсъзнанието ни, в което е закодирана ценна информация относно нашите спомени, представи, усещания, нагласи, вярвания за живота, съгласно които ние възприемаме нашата действителност, които определят отношението ни и реакциите ни към случващото се  в ежедневието ни.

Всяко нещо, което проявяваме в живота си, е породено от подсъзнателните ни убеждения, в които сме вярвали и сме повтаряли в определен период от време.

За да предизвикаме желаните от нас промени в различните сфери от живота си, първо трябва да осъзнаем, приемем и с любов и благодарност да се освободим от старите негативни мисли и програми, които са ни водили до действия, чиито последици не са ни харесвали и са създали в нас зависимости, болестни състояния, страхове.

Тheta Healing работи мигновено, разширява нашите усещания и ни научава или отключва в  нас  чувства, които не сме и предполагали, че можем да изпитваме.

Балансирайки тялото, ума, духа и емоциите си, ние сме в състояние да осъществим желаните от нас промени, започвайки от нас самите, и да пресъздадем живота си, както сме си го мечтали.

Как ще постигнем преобразяването с Тета лечение?

Какво можете да постигнете чрез Theta Healing практики​

Тета Лечението е подходящ метод за Вас, ако:

Готови ли сте да промените живота си в желаната от Вас положителна посока?

    Cart