fbpx

Същност

Матрица на успеха

Нов уникален нумерологичен метод за успешното разгръщане на потенциалите в живота!

Методът „Матрица на успеха“ е създаден през 2006г. от Наталия Ладини и се прави на база рождената дата, като се използват 22 числа – 22 енергии (програми), всяка със своето наименование и характеристика. 

Когато аз се запознах с информацията от моята лична Матрица, бях силно впечатлена от точността и полезността й. Получих много полезни и  конкретни насоки по какъв начин да продължа да разгръщам максимално потенциалите, които имам, за да реализирам успешно своето призвание. Изясниха ми се много нещо относно това, върху какво е нужно повече да съсредоточа и да развия в себе си, за да се радвам на още по-голям емоционален, духовен и финансов успех в живота си. Много интересно също ми беше и да разбера как мога да усъвършенствам взаимоотношенията и сътрудничеството си с другите хора, благодарение на анализа на партньорската съвместимост, който се изчислява в Матрицата.

Въодушевена от информацията и знанията, които получих, започнах да прилагам наученото от моята лична Матрица и резултатите не закъсняха.

Това ме подтикна да дообогатя нумерологичните си знания, които имах, с тези от анализа ,,Матрица на успеха‘‘, и така преминах обучението си, след което започнах да помагам и на други хора, изготвяйки техните лични матрици.

Когато човек се запознае със своята пътна карта,личната си „Матрица на Успеха“, и е готов да развие своите енергийни архетипни програми и потенциали, той е способен да сбъдне мечтите си с лекота, знаейки как правилно да постави и реализира целите си!

Искате ли и Вие да постигнете видими резултати и подобрение на вашето здраве, реализация, финанси и партньорски взаимоотношения?

    Cart