fbpx

Консултация Матрица на Успеха

Консултация Матрица на Успеха

Нов уникален нумерологичен метод за успешното разгръщане на потенциалите в живота!

Методът „Матрица на успеха“ е създаден през 2006г. от Наталия Ладини и се прави на база рождената дата, като се използват 22 числа – 22 енергии (програми), всяка със своето наименование и характеристика.

Когато аз се запознах с информацията от моята лична Матрица, бях силно впечатлена от точността и полезността й. Получих много полезни и  конкретни насоки по какъв начин да продължа да разгръщам максимално потенциалите, които имам, за да реализирам успешно своето призвание. Изясниха ми се много нещо относно това, върху какво е нужно повече да съсредоточа и да развия в себе си, за да се радвам на още по-голям емоционален, духовен и финансов успех в живота си. Много интересно също ми беше и да разбера как мога да усъвършенствам взаимоотношенията и сътрудничеството си с другите хора, благодарение на анализа на партньорската съвместимост, който се изчислява в Матрицата.

Въодушевена от информацията и знанията, които получих, започнах да прилагам наученото от моята лична Матрица и резултатите не закъсняха.

Това ме подтикна да дообогатя нумерологичните си знания, които имах, с тези от анализа ,,Матрица на успеха‘‘, и така преминах обучението си, след което започнах да помагам и на други хора, изготвяйки техните лични матрици.

Когато човек се запознае със своята пътна карта, личната си „Матрица на Успеха“, и е готов да развие своите енергийни архетипни програми и потенциали, той е способен да сбъдне мечтите си с лекота, знаейки как правилно да постави и реализира целите си!

Чрез специален софтуер се изчислява личната Матрица на всеки човек и от нея се вижда какви скрити послания относно постигането на изобилие, и удовлетвореност във всички сфери в живота са му заложени още от раждането.

Основните направления, които се разглеждат в анализ са следните:

ЧОВЕШКА СЪЩНОСТ– тя дава информация за нашите уникални заложби и качества, които трябва да проявим в нашия живот, за да живеем пълноценно. Много често хората се чувстват като изгубени, откъснати от себе си, незнаещи какво искат. Припомняйки си нашата автентичност, ние започваме да действаме и по един нов начин, и предизвикваме случването на поредица от благоприятни за нас синхроничности в живота си, които ни водят към успешното реализиране на нашето предназначение в живота.

ПОМОЩ ОТ ВСЕЛЕНАТА – това са сферите в нашия живот, в които нещата ни се получават с лекота и дори често резултатите надминават първоначалните ни очаквания. Това е така, защото именно в тези дейности ние имаме силната подкрепа на Вселената.

РАБОТА, ЗДРАВЕ, ФИНАНСОВИ ДОХОДИ И ВЗАИМООТНОШЕНИЯ – тези аспекти от живота ни са изключително важни, за да живеем пълноценно. Чрез анализа на ,,Матрицата на успеха‘‘ ние разбираме кои са най-благоприятните сфери за реализиране на уникалните ни заложби, начините по които да действаме, къде да работим и кои са най-подходящите професии за нас, за да увеличим притока на пари и материално благосъстояние в живота си.

ДЪЛГ КЪМ ХОРАТА– дава информация за непрекъснатия енергиен обмен, в който се намираме с всичко и всички хора около нас.

Какви ще са ползите за Вас от анализа:

✽ Опознаване, разбиране и приемане на себе си.

✽ Ще разберете какво е Вашето основно предназначение по периоди.

✽ Ще разберете коя дейност е най- подходяща за Вас и как може да увеличите притока на пари, и материално благосъстояние в живота си.

✽ Ще разберете какъв е Вашият най-подходящ партньор и проявлението на коя архетипна енергия ще Ви помогне да го привлечете в живота си.

✽ Ще получите информация относно съвместимостта си с настоящия или потенциален партньор.

✽ Ще разберете кои са енергиите за хармонично взаимодействие с партньорите в живота Ви.

✽ Ще разберете кое кара Вашата душа да се чувства спокойна в критични ситуации и Ви помага да излезете по-бързо и безболезнено от трудна ситуация.

Искате ли и Вие да постигнете видими резултати и подобрение на вашето здраве, реализация, финанси и партньорски взаимоотношения?

След анализа ще усетите лекота в душата и ще придобиете знания, с които ще улесните живота си, знаейки как да действате в постигането на целите си.

Очаквам Ви с отворено за подкрепа сърце,
Мария Любенова

Покажи повече
    Cart