fbpx

Открий и реализирай своето призвание – с включена консултация

Открий и реализирай своето призвание – с включена консултация

Всеки от нас се ражда с дарба – комбинация от таланти, способности и наклонности, които ни правят специални. 

Идеята да създам това обучение назряваше през годините, когато провеждах своите консултации, обучения и развивах екипа си. В един момент почувствах огромно вдъхновение да обединя различните инструменти, техники и гледни точки, които преди на мен ми помогнаха да разбера по-добре себе и мисията си в живота. Само когато човек си позволи да чуе и последва вътрешния си глас и сърцето си, той е способен да изживее живота си пълноценно. 

Почти винаги обаче така желаната промяна не идва лесно, идва след кризисна ситуация (заболяване, загуба на близък, любовно разочарование) или неудовлетворение. Когато човек е достигнал дъното идва момент, когато осъзнава, че няма друг избор освен да промени себе си, за да се промени и живота му. А когато се осмелим да проявим своите уникални дарби и таланти, и да допринесем за всеобщото благо, тогава и Вселената ни възнаграждава с повече изобилие във всички сфери.

Готов/а ли си и ти да намериш своето признания и да живееш по-пълноценно?

Благодарение на това обучение ти:

 • Ще си припомниш твоята истинска същност
 • Ще трансформираш и пробудиш собствената си отличителна и специална личност
 • Ще разпознаеш силните си страни и ще развиваш точно тях
 • Ще получиш яснота относно вродените си таланти и уникални способности, за да намериш или създадеш такава работа (професия), длъжност, в които да ги използваш в най-голяма степен
 • Ще доизграждаш и пълниш със съдържание своето призвание по пътя на живота си, защото то е процес, който еволюира
 • Ще започнеш да удовлетворяваш копнежа си за по-висш смисъл в живота.

Този тренинг е подходящ за теб, ако:

 • Усещаш болка, причинена от неудовлетвореност и от разбирането, че нещата не са съвсем наред
 • От много време се чувстваш изтощен/а от „сигурната“ си работа
 • Сутрин ставаш и отиваш с нежелание на работното си място и нямаш търпение да стане петък
 • Не си удовлетворен/а и изпитваш несигурност относно доходите си
 • Чувстваш се емоционално изтощен от работата си, което оказва негативно влияние върху физическото и психическото ти здраве
 • Усещаш неудържимо желание да рискуваш, да обединиш и да проявиш уникалните си дарби и таланти

Стивън Кови в книгата си „Осмият навик“ говори за така нареченият „глас“ (the Voice), a японците са създали термина „икигай“ (причината да бъда и да се будя всяка сутрин). Принципите са сходни, а въпросите, на които трябва да си отговориш, за да дефинираш своя глас (призвание) са много подобни:

 1. В какво си добър? (Познаване на талантите и силните ти страни)
 2. Какво обичаш да правиш? (Познаване на твоята страст)
 3. От какво се нуждае света? (Познаване на приноса, който да оставиш)
 4. На къде те тегли отвътре? (Чуване на твоя вътрешен глас или „съвест“, както Стивън Кови я нарича)

На пръв поглед ясни и лесни въпроси, но не за всеки. Особено за тези, които имат ограничаващи убеждения по темата и реализират с неимоверни усилия чужди цели (на родителите или партньора). Тогава живота ти се струва труден, скучен и по-скоро борба за оцеляване.

Ако си готов/а и желаеш да реализираш и развиеш в още по-голям мащаб своето предназначение, за мен ще е чест и удоволствие да те подкрепя по този път. Защото е дошъл момента да започнеш така желаната промяна към по-здравословен, балансиран и изобилен живот, за който си родена.

В удобно за теб време и място (в твоя дом) ще се обучаваш и ще имаш запис до обучението, както и една индивидуална консултация с мен.

Водеща: Мария Любенова – психолог, К-power инструктор, специалист при хранене, мотивация и тяло

За повече информация пишете на имейл healthyzone.eu@gmail.com или позвънете на телефонен номер: +359 896 723 138 

Покажи повече

Съдържание на курса

Първа част
* Kaкво представлява призванието? * Общи характеристики на хората, които търсят своето призвание. * Кои са най-честите пречки за реализиране на мисията? * Първа стъпка към откриване призванието на душата - сътрудничество, смисъл и мисия.

 • Първа част
  27:28

Втора част
* Как да развиете вътрешната си сила, за да сте наясно със себе си, да разберте какво искате да правите и какви искате да бъдете. * Втора стъпка към реализиране на мисията - самосъзнание и таланти на душата. * Основни характеристики на двата основни аспекта на човека - личност и индивидуалност * Кратка медитация

Трета част
* Трета стъпка - Кои са нашите основни ценности и личностен, духовен идеал? * Четвърта стъпка - Вярата ни в нас самите и как да се доверим на интуитивните напътствия, които получаваме по пътя на реализиране на призванието си.

Четвърта част
* Как да преминете по-леко през преходния период на напускане на ''сигурната'' работа към реализирането на призванието, ако е необходимо?

Пета част
* Реализиране на мисията - двустранен процес. * Как да се отворите за най- подходящите за вас възможности?

Шеста част
* Работа, хоби, призвание. Упражнение.

  Cart