fbpx

Сертификационен K-Power® Курс за енергиен баланс

Сертификационен K-Power® Курс за енергиен баланс

Имам удоволствието да ви представя практичния и ефективен сертификационен курс, който провеждам и Оn-line.

При интерес, въпроси и желание за записване за следващи дати, се свържете с мен на тел: 0896723138.

Еднодневния сертификационен К-Power® семинар Epigenetic Healing Cycles (Епигенетични лечебни цикли) е много ефективен, практичен и мощен метод. Това е една от многото кинезиологични техники, използвани при енергиен баланс с цел по-ефективно справяне със стреса, работа с вътрешни блокажи и страхове, увеличаване на личните ни ресурси за постигане на нашите цели и мечти.

Epigenetic Healing Cycles ви помагат да се справите с натрупания емоционален, умствен и психически стрес, да освободите потиснатите негативни емоции и напрежение, да сте по-психически балансирани, да се енергизирате, когато сте емоционално изтощени, да се самоуспокоявате и отпускате, когато се чувствате свърхнатоварени и преуморени,  да се справяте с натрапчивите негативни мисли, да хармонизирате енергията в тялото си и да се справяте с дисбаланси от всякакво ниво.

Едно от големите предимства на този холистичен инструмент е, че може да бъде усвоен и да се използва за домашна употреба от всеки. Силата на метода също е и в това, че  тялото само Ви  показва къде е причина, ако имате затруднения да случвате желаните от Вас неща.Чрез помагалото, което Ви предоставям сами ще определите коя точно техника, която предлага метода,  да използвате, за да се освободите от потиснатите негативни емоции и страхове и как да определите кои точно са те.

Ще научите:
Какво е епигенетика и как да поемете контрола върху вашата епигенетична модулация?
Ще се запознаете с универсалните страхове, стресори и проблеми във взаимоотношенията
Ще се научите да се самотестувате
Ще усвоите 5 епигенетични цикъла
Ще научите по 4 метода за всеки от петте цикъла.

Какво ще правим?

Заедно ще направим и енергийно балансиране на различните житейски области в живота Ви, за да случите желаните от Вас промените в тях с лекота и удоволствие.

Какво ще получите?

Ще получите ръководство за работа.

Ще получите Международен сертификат, за да прилагате метода и на други хора.

За мен ще е огромна чест и удоволствие да Ви преведа в това пътешествие към себе си, за да станетепо-балансиране и чуете вътрешния си глас, който единствено знае кое е най-добре за Вас.

Не случайно това е един от най-бързо развиващите се холистични методи, защото е много практичен, бърз и ефективен. След като аз лично се убедих в това, а след това видях резултатите и при други хора, които запознах с метода, приех това като мисия – да запозная все повече хора с този уникален холистичен инструмент.

За кого е подходящо обучението?

Този курс е за вас, ако желаете да имате винаги под ръка ефективни инструменти за справяне със стреса на всички нива.

Еднодневния сертификационен К-Power® семинар Epigenetic Healing Cycles е подходящ  за специалисти, които работят с други хора: лекари, хомеопати, психолози, холистични консултанти, коучове, йога инструктори, цветотерапевти, с цел да имат още по-богат инструментариум за своите клиенти.

Лектор: Мария Любенова  K-Power® Instructor, психолог

Място на провеждане: ОНЛАЙН

Цена: 194.99 лв. за 1 човек за еднодневно обучение + учебник и сертификат

За банков превод:
Свържете се с мен, за да ви издам документ.

Записване и плащане до: 20.07.2023г.

За въпроси относно курса и метода: Maрия Любенова 0896723138

Регистрирай се!

Важно! Инструкторите на K-Power® не работят с болестни състочния, заболявания или каквито и да е наименувани болести. Интересът им е към високо ниво на благоденствие и жизненост: как то да бъде придобито, поддържано и подобрявано посредством повече осъзнатост за специалните нужди на тяхното същество. Те балансират енергиите, за да максимизират потенциала на тялото.

Покажи повече
    Cart