fbpx

КАК ДА ПОВИШИМ ЖЕНСКАТА СИ ЕНЕРГИЯ

КАК ДА ПОВИШИМ ЖЕНСКАТА СИ ЕНЕРГИЯ

Ако се чувстваш неуверена в своята женственост, не можеш да срещнеш желания партньор, изпитваш трудности в партньорските си взаимоотношения СЕ ВКЛЮЧИ В  5-ДНЕВЕН МАРАТОН

 КАК ДА ПОВИШИМ
ЖЕНСКАТА СИ ЕНЕРГИЯ

Аз дълбоко вярвам, че всяка една жена от нас е родена да има здраво тяло, щастливи партньорски взаимоотношения и да е реализирана в мисията си. Но за да се случи това, жената е нужно да има здрава и истинска връзка със себе си и да си позволи да приеме ИЗОБИЛИЕТО, което заслужава.

Това обучение е подходящо за теб, ако:

 • Чувстваш тялото си сковано, нямаш енергия и мислиш, че живота е по-скоро борба, задачи и ангажименти, а не велика възможност да реализираш целите си и да се наслаждаваш на процеса.
 • По-лесно привличаш мъже с доминираща женска енергия, които заемат пасивна позиция и теб това във времето те изтощава
 • Имаш наднормени килограми и не харесваш физическото си тяло
 • Чувстваш се тревожна, напрегната и имаш нужда да се оплакваш, защото живота ти е скучен и си изгубила смисъла.
 • Жените от твоя род по майчина линия са били нещастни, потискани и примирени с нещата, които може и да са ги разболявали
 • Изморена си и нямаш дори сили да правиш нещата, които знаеш, че те разсейват и зареждат.

Благодарение на тренинга ти ще:

 • осъзнаеш и ще се освободиш от отрицателните си нагласи, които ти пречат да се свържеш със своята женска сила и енергия;
 • се освободиш от стари програми на оцеляване, за да привлечеш новите по-добри контакти, обстоятелства и възможност
 • разбереш как да възпиташ т.нар.  ‘‘ вътрешна майка и вътрешен баща‘‘ , за да се справяш адекватно в напрегнати или сложни ситуации по благоприятен за теб начин.
 • разбереш как да балансираш мъжката и женската енергия в теб, така че да бъдеш мека и нежна.. но същевременно целеустремена, смела и реализираща целите си с лекота и удоволствие от процеса.
 • ще разбереш как да живееш със здравословна женска самооценка
 • се почувстваш спокойна и радостна
 • се научиш как да увеличиш увереността в себе си

Всеки един от нас има своя вътрешна мъжка и женска енергия. Това са два аспекта на нашата същност и е изключително важно да разберем и развием техните уникални и допълващи се проявления. И може би едно от най-големите предизвикателства пред нас жените е да намерим най-подходящия за нас начин да балансираме тези мощни енергии в себе си.

Природата  не случайно ни е създала различни и взаимнодопълващи се. За жените е полезно да развиват и мъжката енергия, но винаги в една жена женската енергия ще бъде водеща, естествена и присъща, а при мъжете винаги водеща ще бъде мъжката енергия, защото тя им е присъща и естествена, и така е здравословно да бъде.

Докато мъжката енергия ни кара да бъдем силни, активни, борбени и да постигаме цели и резултати, женската енергия е като водата, тя прелива от едно състояние в друго. Женската същност е: лека, отворена, енергийна, чувствена, извор на сила, привлекателна, динамична, релаксираща.    Проявления на женската енергия са търпението, деликатността, толерантността, смирението, приемането.

Жените е хубаво да развиват тези качества, защото те съответстват на природата им. И обратното, ако по-дълго време една жена излъчва сила, стабилност, иска да  покаже , че е достатъчно организирана, независима и можеща да живее и без партньор това в един момент може да навреди на физическото и психическото и здраве.

Добрата новина е, че не можем да загубим женската си енергия, защото тя винаги ще бъде част от нашата същност. Просто трябва да я открием и да намерим начин да я активираме и увеличаваме.

Готова ли си да заздравиш връзката си със самата си,  да си възвърнеш естественото състояние на спокойствие и здравословна увереност в себе си?

Защото от тази позиция ще живееш в лекота, правейки нещата, които те зареждат и удовлетворяват, и ще привличаш всичко, което е желаеш и е най-добре за теб в момента.

Ако се чувстваш потисната, самотна и съжаляваш за пропуснати възможности в живота си, за мен ще е удоволствие и чест да те подкрепя по пътя на възвръщането на личната ти сила и мощната енергия на женствеността.

Как ще протече обучението:

В пет последователни дни в рамките на 1 ч. дневно в zoom

Редовна цена: 100 лв.

Промоционална цена с 50% намаление: 50 лв.

Покажи повече
  Cart