fbpx

Обучение Матрица на успеха, щастието и любовта

Обучение Матрица на успеха, щастието и любовта

Представям ви нов уникален нумерологичен метод за успешното разгръщане на потенциалите в живота!

Oбучението е на запис, за да може всеки курсист в удобно време и свое темпо да премине през уроците.

Какво представлява метода – методът „Матрица на успеха“ е създаден през 2006г. от Наталия Ладини и се прави на база рождената дата, като се използват 22 числа – 22 енергии (програми), всяка със своето наименование и характеристика.  Когато аз се запознах с информацията от моята лична Матрица, бях силно впечатлена от точността и полезността й. Получих много полезни и конкретни насоки по какъв начин да продължа да разгръщам максимално потенциалите, които имам, за да реализирам успешно своето призвание. Изясниха ми се много нещо относно това, върху какво е нужно повече да съсредоточа и да развия в себе си, за да се радвам на още по-голям емоционален, духовен и финансов успех в живота си. Много интересно също ми беше и да разбера как мога да усъвършенствам взаимоотношенията и сътрудничеството си с другите хора, благодарение на анализа на партньорската съвместимост, който се изчислява в Матрицата.

Въодушевена от информацията и знанията, които получих, започнах да прилагам наученото от моята лична Матрица и резултатите не закъсняха.

Това ме подтикна да дообогатя нумерологичните си знания, които имах, с тези от анализа ,,Матрица на успеха‘‘, и така преминах обучението си, след което започнах да помагам и на други хора, изготвяйки техните лични матрици. След като практикувах метода почти четири години ми се отдаде възможност да реализирам и тази своя мечта – да съм преподавател по Метода Матрица на успеха, който аз дообогатих с мои инструменти, техники и подходи като психолог, тета-терапевт и инструктор по К-power Епигенетични цикли. Така се създаде и това уникално обучение Матрица на Успеха, Щастието и Любовта.

Когато човек се запознае със своята пътна карта, личната си „Матрица на успеха, щастието и любовта”, и е готов да развие своите енергийни архетипни програми и потенциали, той е способен да постигне успехи във всяка сфера от своя живот стига да съумее да ги разгърне и да живее в синхрон с тях! Ще придобиете знания, които ще ви помогнат да подобрите живота си, а след това да помогнете и на други хора, които ще ви се доверят. Ще може да включите анализа и в терапевтичните си практики.

Матрица на Успеха, щастието и любовта НЕ показва бъдещето. Този анализ ви предоставя информация до познанието, а всеки човек гради сам своето успешно бъдещете.

За кого е подходящо обучението?

 • обучението е подходящо за мъже и жени над 17 години;
 • за хора, които имат любителски интерес към Нумерологията;
 • за консултанти, които професионално се занимават с Нумерология;
 • за хора, които търсят подобряване на личните си постижения;
 • за терапевти и треньори по личностно развитие;
 • холистични консултанти, които желаят да имат още един ефективен инструмент при работата си с клиенти.

Какво ще правим?

В рамките на 6 урока, които имат теоретична и практическа част ще се запознаете със следната информация:
Урок 1: Изчисляване на основната Матрица на успеха, щастието и любовта
Урок 2: Анализ на потенциалите, които имат връзка с материалното ни благосъстояние
Урок 3: Разглеждане и обсъждане на енергиите в Матрицата, които касаят намирането на най-подходящия за нас партньор. Анализ на партньорски двойки
Урок 4: Анализ на предназначението ни по периоди
Урок 5: Анализ на връзките между нашите потенциали от матрицата и съответните им енергийни центрове (чакри) за постигане на добро здравословно състояние, повече енергия и хармония
Урок 6: Практически техники и методи от различни обучения (Тета -терапия, Кристалотерапия, Кинезиология, Психология) за активиране на нашите ресурси, които ако се научим да използваме пълноценно ще ни дават истинска сила да бъдем в пълния си потенциал. 
Какво ще получите?
 • Безплатен достъп за 30 дни до софтуерният продукт за генериране на личната Матрица на успеха, щастието и любовта. След това абонамента за 12 месеца е 29.99 лв.
 • Помощни материали
 • Сертификат
 • Моята подкрепа и насоки през цялото време на обучението и след това, при възникването на въпроси.

Лектор: Мария Любенова – психолог

Кога: можеш да се запишеш по всяко време
Къде: On-line, у дома пред компютъра
Редовна цена: 349.99 лв.
Промо цена: 299.99 лв.

 

Покажи повече

Съдържание на курса

Урок 1: Въведение

 • Урок 1: Въведение
  47:53

Урок 2: Анализ на потенциалите, които имат връзка с материалното ни благосъстояние – теоретична част

Урок 3: Партньори и партньорски двойки

Урок 4: Предназначение – теоретична и практическа част

Урок 5: Чакри

Урок 6: Инструменти за активиране на личната матрица

  Cart