fbpx

Тета-сесия с кристали

Тета-сесията с кристали е с продължителност между 1 и 1,5 часа. Темата, по която ще работим, засяга дадена проблемна област от Вашия живот.

Кристалите са едни от първите образования на планетата и като такива те съхраняват цялата нейна памет. Използвайки тяхната най-чиста природна енергия с високи вибрации ние можем да  хармонизираме физическото и духовното си състояние, за да живеем в хармония със себе си с заобикалящия ни свят.

Благодарение на своята перфектна молекулна структура и електромагнетизъм с висока честота кристалите могат да окажат своето въздействие и да предизвикат промяна в енергията на всичко, което се намира около тях. Това е причината използвайки ги в Тета-сесия значително да усилим работата на Тета-вълните на мозъка.

Какви ще са ползите за Вас от терапия с кристали

·        Ще започнете процес на емоционално изцеляване и здравословно укрепване. Чрез подходяща техника, използвайки лечебната енергия на кристалите ще се освободите от негативни емоции, които са се породили във вас в следствие на трудна ситуация и моменти, в които сте се чувствали безпомощни, неразбрани, недоизказани и сте си сдържали сълзите и болката.

·        След като сме премахнали негативните енергийни натрупвания в емоционалното ви тяло чрез подходящ метод от кристалотерапията ще посеем нови положителни вярвания , утвърждения и нагласи за живота, изпълнен с бързо случващи се чудеса

·        Тази практика ще набави на тялото ви висококачествена жизнена енергия, която активира чакрите, а те от своя страна захранват жлезите с вътрешна секреция и вътрешните органи. Това изчиства организма от естествено натрупващите се в него различни видове токсини(физически, емоционални, ментални, енергийни), хармонизира го и го привежда в състояние на здраве

 

 

    Cart